Rubriky
Politika

Václav Klaus je pro tuto zemi bezcenný

Musím reagovat na tento článek na idnes.cz, respektive na výroky pana Klause: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/vaclav-klaus-prezident-rozhovor.A190117_101246_domaci_skr

Václav Klaus se v tomto rozhovoru vyjadřuje neskutečně povrchně až naivně. Evidentně není IT odborník, nerozumí moderním technologiím, přesto jeho ego, které zná jen tlačítkovou Nokii, dělá rozbory kybernetické bezpečnosti naše státu.

Ještě více mne ale naštvala tato věta, cituji:

„Jejich materiály jsem nikdy nečetl, protože jsem nechtěl ztrácet čas bezcennými zprávami, které většinou neobsahovaly vůbec nic zajímavého, vůbec nic přínosného.“

Pan Klaus mluví o tzv. „čučkařích“, jak je nazval náš současný pan prezident. Ale jak to proboha ví, když to ani nečetl? Nebo už je tak geniální, že zprávu ani nemusí číst a ví, že je bezcenná?

On ani nevěří zprávám amerických či britských služeb. Údajně všechny teorie zákulisních her jsou pro něho nepřijatelné, a tedy ani neexistují. Myslím, že Putin v Moskvě si mne ruce, tak jako kdysi Stalin.

Pane Klausi, pro tuto zemi jste naprosto bezcenný a spíše by vám slušela sebekritika za to, co jste tady v minulosti pokazil (raději jsem použil eufemismus).

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *