Rubriky
Pelmel Rady

Trendy kuchyně v roce 2019: Kombinace dřeva a černé barvy

Kuchyně, ve kterých se kombinuje dřevo s černou barvou, jsou mimořádně oblíbené nejen těmi, kteří milují industriální styl. Ať už se jedná o kuchyň malých či velkých rozměrů, lesklý nebo matný povrch, je mix černé se dřevem skvělou alternativou k obvyklým barvám. Díky spojení černé se dřevem bude vaše kuchyně velmi stylová, zároveň ale teplá a příjemná.

1. Černá kuchyně s dřevěným nábytkem

Milujete minimalistický design, moderní linie a inovace? Pokud se ale obáváte se, že kvůli černé barvě bude vaše kuchyně působit tmavým, neveselým dojmem, přidejte do ní dřevěné prvky. Nechejte nainstalovat vrchní poličky, a stejně tak si pořiďte si jídelní stůl a židle v odstínu světlého dřeva.

2. Industriální styl

Chcete mít kuchyni v moderním, industriálním stylu? Představte si cementový dřez, kovovou baterii, k tomu poličky v černé barvě a dřevěný ostrov. Tato kuchyně s matnou povrchovou úpravou a kombinací s nábytkem ze světlého dřeva obohaceného pozlacenými nebo měděnými prvky, dodá vašemu domovu pocit tepla.

3. Černo dřevěná kuchyně v otevřeném prostoru

V obývacím open space s přilehlou kuchyní se dvě kontrastní barvy, jako jsou černé a světlé tóny dřeva, mohou stát současnou kombinací, kterou musíte vyzkoušet. Při realizaci této kuchyně je vkládání dřevěných prvků zajímavým nápadem, jak osvětlit celý prostor.   

4. Skandinávský styl s pastelovými barvami

Kombinace černé se dřevem je vhodná pro ty, kteří milují severský styl. V tomto případě se jedná o černou kuchyni se světle dřevěnými prvky a s pastelovými zdmi. Mezi nejvhodnější barvy stěny patří šalvějově zelená a zaprášená modrá.

Boho elegance

Černá je v boho stylu často přehlížená, ale velmi vhodná, protože jde o univerzální barvu. Je ideální k vytvoření kuchyně v bohémském industriálním stylu v zaprášeném odstínu, jako např. černé uhlí, což je to nejlepší, co můžete najít v kombinaci se dřevem a vintage či moderními doplňky. Je neutrální, ale přesto dodá kuchyni osobitost a dokonalé spojení nových a obnovených prvků.

Potřebujete váš byt zrekonstruovat?

Zrcadla do koupelny přímo od výrobce

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *