Rubriky
Pelmel

Dělat radost je tak jednoduché

Chcete své drahé polovičce věnovat netradiční květinu?

Květina je pro ženu ten nejlepší dárek, netradiční květinou překvapíte a něžná odměna vás nemine…

Je vaše manželka/partnerka v porodnici?

Za narození syna/dcery jí poděkujte překrásnou kyticí. Víme, do porodnice květiny většinou nesmí. Zářivá kytice z gerber, růží, chryzantém a dalších květin však může svou vůní novopečenou maminku přivítat až doma. Tak zpečeťte tento neopakující se okamžik neobyčejnou kyticí květin! A nezapomeňte ke květině připsat i vzkaz, protože zatímco květina zvadne, vzpomínka s láskyplným vzkazem zůstane.

Dělat radost je tak jednoduché…příležitosti, ke kterým můžete darovat pugét květin, je nespočet. Vy svou příležitost stále ještě hledáte?

 

Nevěříme, že by se mohly květiny ženě omrzet!

A to ani přesto, že jí (možná až trošku stereotypně) nosíte ty samé. Každý květ je originál, a proto se žádný pugét nemůže navlas podobat jinému. Chcete vybočit ze stereotypu? Místo běžných gerber své milé darujte romantické růže!

Zanedbali jste romantiku ve vztahu?

A to tak, že nyní žehlíte rozchod? Pokud o ženu opravdu stojíte, vyplatí se bojovat. A pokud čtete tyto řádky, učinili jste první krok! Darujte radost a emoce v rozkvetlém a voňavém stavu. Co vaší milé nechat poslat hned 100 růží? 100% úspěch vám samozřejmě zaručit nemůžeme, ale z praxe víme, že 100 voňavých květů už obměkčilo ne jednu slečnu/paní.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *