Rubriky
Pelmel

Jak si levně vylepšit byt

Chtěli byste vylepšit designovou i funkční stránku svého bytu, ale nemáte v rozpočtu dostatek volných prostředků pro realizaci větších rekonstrukci? Připravili jsme pro vás článek s několika jednoduchými tipy, které by vám mohly přinést zajímavou inspiraci.

Vlastní výroba doplňků a nábytku

Pokud chcete v bytu dělat razantnější změny a pořizovat také nové kusy nábytku, musíte se samozřejmě připravit na poměrně vysoké výdaje. Zajímavou alternativou pak může být vlastní výroba. Jestliže patříte mezi fyzicky zdatné jedince s dostatkem časového prostoru, můžete si zakoupit levné materiály a s inspirací na internetu vytvořit celou řadu levného a účelného vybavení.

Nákup bazarového vybavení

V případě, že výroba není nic pro vás, zvažte možnost nákupu již použitého vybavení. Na internetu je spousta bazarových možností, kde se prodává nejen nábytek za zlomky původní pořizovací ceny.

Malování nebo tapetování

Jednoduchým krokem, který může rychle a relativně levně vylepšit design vašeho bydlení je také malování. Špinavé stěny nedělají dobrý dojem a s novou barevnou variací můžete velmi vylepšit dojem. Zajímavou alternativou pak může být také použití tapet.

Chytré řešení úložných prostorů

Máte v bytě nedostatek místa, což v prostoru vytváří neuspořádaný chaos? Zajímavým vylepšením pro vás může být nalezení chytrého úložného prostoru. Nabízí se například šuplíky pod postel nebo závěsné skříně, které prostor dokáží výrazně ovzdušnit.

Obrazy, designové doplňky a květiny

Hodláte-li zvelebit byt především po designové stránce, mohou být vaše investice podstatně menší. Maličkosti jako obrazy, květiny nebo stylové záclony dokážou přinést výrazné vylepšení vizuální stránky bez zbytečně vysokých výdajů.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *