Rubriky
Pelmel Rady

Dárky pro muže aneb 10 tipů, jak ho potěšit

Obvykle ženám netrvá dlouho najít pro muže ten správný dárek (mužům to jde podstatně hůř, i když je to mnohdy tak jednoduché).

I přesto však mohou nastat chvíle, kdy ne a ne myšlena na dobrý dárek pro muže přijít. Pokud se zrovna v takové chvíli ocitáte, máme pro vás 10 tipů, jak muže potěšit.

1. Pomozte mu relaxovat

Je váš muž neustále ve stresu? Pomozte mu relaxovat. Pořiďte mu dárek, který ho dokáže dostatečně uvolnit. Drbátko na hlavu je v tomto případě více než žádoucí, stejně jako antistresové prso. Váš manžel nebo přítel neodmítne ani horké kameny, kterými si u něj vyžehlíte i nějaký ten průvan v peněžence.

2. Urychlete jeho hubnutí

Je váš manžel, partner, syn, tatínek nebo kamarád nevrlý, protože drží dietu? Urychlete jeho hubnutí. Třeba tím, že mu pořídíte břišní pás na hubnutí. Uvidíte, že se výsledky co nevidět dostaví a zase z něj budete mít optimistu.

3. Ulehčete jeho každodenní činnost

Nemá na vás muž čas? To proto, že ho zatěžují i každodenní maličkosti – neustále hledá klíče nebo doklady. Koneckonců to můžete vyřešit jednou pro vždy. Praktická dokladovka a hledač klíčů zajistí, že na vás bude mít mnohem více času.

4. Rozesmějte ho!

Smíchu není nikdy dost, a proto svého muže, kamaráda nebo tatínka rozesmějte! Třeba tím, že mu darujete chechtací pytlík, toaletní papír gratulovák, textil s vtipným potiskem, bláznivého psa a další originální dárky.

5. Dejte mu dost lásky

Muž bez lásky je jako pivo bez pěny. Lásku dáte svému muži najevo třeba erotickými dárky. Jimi může být bonbónová podprsenka, jiskřivá hra Sexperimenty, zvonek lásky, hra Harašeníčko nebo textil s potiskem plným lásky. Nebo ho zabalte do slušivé deky a hupsněte pod tu deku s ním.

6. Oblečte ho

Když už nevíte coby, je tady oblečení. Darujte mu originální a vše říkající textil s potiskem a rozšiřte jeho šatník. Textil s potiskem můžete vybírat podle zájmů muže – třeba je to rybář, třeba rád chodí do hospůdky…

7. Zabavte ho!

Kdo si hraje, nezlobí. A proto když muži pořídíte nové hračky, budete mít čas i pro sebe. Čím ho zaručeně potěšíte? Intellect ball vede! Ale pozor! Tento atraktivní hlavolam je návykový. Jen tak od něj muže neodtrhnete. Zabavit ho může i kostka sudoku nebo Rubikova kostka.

8. Opijte ho

Někdy kapka alkoholu neuškodí. Pokud jste stejného názoru, darujte mu alkoholové dárky. Chladící půllitr, štamprle na řetízku, čepice na dvě plechovky nebo nafukovací krýgl mu zaručeně udělá radost.

9. Uspěte ho

Spánek je pro většinu lidí velice vzácný, a proto nebude od věci, když muži darujete dárek, který ho do spánkového stavu uvede nebo mu bude jinak nápomocen. Darujte mu třeba nové a pohodlné trenýrky, ve kterých bude spinkat jako miminko nebo mu dejte třeba labyrint na peníze, se kterým bude moci klidně usnout, protože jeho naspořené peníze budou v bezpečí.

10. Dělejte mu radost častěji

Každého muže potěší, když mu radost budete dělat mnohem častěji. To koneckonců nemusí zruinovat ani váš rozpočet, pokud budete vše pro jeho spánek, radost, klid, relax, vášeň… nakupovat na správných místech.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *