Rubriky
Pelmel

Jak získat Bitcoin zdarma

Bitcoin je kryptoměna a celosvětový platební systém. Jedná se o první decentralizovanou digitální měnu, protože systém funguje bez centrální banky nebo jediného správce. Síť je peer-to-peer a transakce probíhají mezi uživateli přímo, bez prostředníka. Tyto transakce jsou ověřovány uzly sítě pomocí kryptografie a zaznamenávány do veřejné rozptýlené účetní knihy zvané blockchain. Bitcoin vymyslela neznámá osoba nebo skupina osob pod jménem Satoshi Nakamoto a v roce 2009 jej uvolnila jako software s otevřeným zdrojovým kódem. Bitcoiny vznikají jako odměna za proces známý jako těžba. Lze je směnit za jiné měny, produkty a služby. V únoru 2015 přijímalo bitcoiny jako platidlo více než 100 000 obchodníků.

Existuje několik způsobů, jak získat bitcoiny zdarma. Můžete si je vydělat těžbou nebo je získat darem od jiného uživatele. Zde je několik tipů, jak získat bitcoiny zdarma:

1) Těžte bitcoiny pomocí výpočetního výkonu svého počítače. Jedná se o nejoblíbenější způsob získání bitcoinů, protože nevyžaduje žádné investice ani zvláštní dovednosti. Vše, co potřebujete, je počítač a připojení k internetu. Více informací o tom, jak začít těžit, najdete zde: https://www.bitcoinminingcomparison.com/beginners-guide-to-mining/.


2) Získat bitcoiny jako dar od jiného uživatele. To je skvělý způsob, jak začít s bitcoiny, protože sami nemusíte investovat žádné peníze. Stačí se poptat svých přátel a členů rodiny, zda vám někdo nechce poslat nějaké bitcoiny!


3) Využijte některou z mnoha online služeb, které umožňují přijímat bitcoiny výměnou za poskytnuté zboží nebo služby. Mezi tyto služby patří Bitify (https://bitify . com/) a CoinBase (https://coinbase . com/).

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *