Rubriky
Cestování Pelmel

Minirecenze hotelu Diana, Benecko

Poprvé dovolená v Krkonoších. Dianu jsme si vybrali, protože nabízí relativně dobrou cenu a když se podíváte na fotky, téměř ideální místo pro rodiny s dětmi. Jenže pravda je trošku jiná.

Vyloženě negativních recenzí na tento hotel je na internetu jako šafránu. Na webu bije do očí nedávná rekonstrukce koupelen, zázemí pro rodiny s dětmi vypadá perfektně. Čekal jsem tedy malebný hotýlek v malebných horách.

diana

Tak hurá do Krkonoš. Když jsme hotel poprvé uviděli, vypadalo vše dobře, úžasná vyhlídka, všude klid. Pokoje sice nic moc (spousta pavučin, binec pod postelí, úklidu se asi moc nedalo), ale i tak jsme byli spokojeni. Trošku jsme zpozorněli, když jsme dostali syrové maso k první večeři, reklamovali špinavé sklenice, zkažený jogurt ke snídani. Wi-fi funkční jen v určitých místech hotelu bylo spíše pro zasmání. To horší nás totiž teprve čekalo. 🙂

V úterý se totiž začala sjíždět partička z Ostravy. Mělo dojít, jak jsme pochopili, jako každoročně, k velkému srocení. Hotel byl plný, vlastně jsme zůstali sami, kdo mezi oslavence nepatřil.

Když přijela první várka, vše bylo ok. Možná proto, že jich přijelo nemnoho a většinou měli menší děti. Když přijela druhá, nastal problém.

Budíček v 7 20. Pobíhající pološílený mladík v retro plavkách s píšťalkou v ústech budil na chodbě celý hotel. Nu což, skřípali jsme zuby, ale zvykli jsme si. Na rušení nočního klidu ale už ne. Pokud se paří před hotelem, řve se i o půlnoci a vy máte na pokoji malé budící se děti, není to nic příjemného. Tohle opravdu není ideál klidné rodinné dovolené.

Nejprve jsme si chtěli stěžovat majiteli, jenže majitel byl jeden ze spolupařících. Takže nám bylo jasné, jak by to asi dopadlo. Navíc bych očekával, že tohle majitel ve svém hotelu prostě nedovolí.

Co hotelu vyčítám?

Především nedodržování nočního klidu.
Pokud si takhle velká skupina objedná hotel, neměly by se pronajímat pokoje nikomu jinému. Kdyby nás informovali předem, určitě bychom si zabukovali jiný hotel. Jinak by měl hotel zajistit minimálně dodržování nočního klidu.

Dále v některých případech naprosto lživé fotky. Tohle by se stávat nemělo, porovnejte např. posilovnu, skutečnost a fotka na webu.

Hotel Diana nedoporučuji. Problém podle mne je především v majiteli. Zaměstnanci byli snaživý, ale jaký majitel, taková firma. Hotel na vás po čase působí neskutečně neudržovaně. Fotky na webu většinou neodpovídají skutečnosti (srpen 2015). Raději zkuste na Benecku jiné hotely, že jich tam je. Za téměř stejnou cenu, mnohem čistší s profesionálním přístupem ke klientům (něco jsme otestovali např. na obědy).

8974952
Bazén opravdu u hotelu je, ale je špinavý, koupat se v něm ale dalo
8974710
Hotel vypadá na první pohled dobře
34538424
Jídelna takhle vypadala asi jen při otevření hotelu
34538657
Asi největší zklamání, takhle posilovna opravdu nevypadá
Skutečnost, fotka se moc nepovedla
Skutečnost, fotka se moc nepovedla
34538753
Ano, dětský koutek je funkční, šipky, kulečník, fotbálek fungují, ale na všem je poznat, že se do údržby moc neinvestuje.
34541664
Solárko??? jsme opravdu v hotelu nenašli

Pár hodnocení z booking.com

Zklamání
• Dovolená• Pár• Dvoulůžkový pokoj s manželskou postelí nebo oddělenými postelemi• 2 noci
Odhlucneni pokoje zcela zadne, je slyset vse co se deje v okoli, minibar zamceny. Dle stranek hotel nabizi whirpool, to ale neni pravda, misto whirpoolu je pouze viriva vana. Ceny hoteloveho baru zcela neodpovidaji kvalite (kvalita jidla by odpovidala hodnote 100Kc, ne 300Kc za porci). Hotelova restaurace ma byt otevrena do 22:00, ovsem v 19:00 se pres tyden bezne zavira.
Tento hotel nedoporucuji, v jeho blizkosti je spousta lepsich a hlavne levnejsich!!!!!

Ucházející
• Dovolená• S rodinou• Čtyřlůžkový pokoj• 1 noc
špatne pokrytí wi-fi, na pokoji nešla tv, chyběl setbox ten začal recepční schanet až po našem upozornění, omezený výběr jídel v restauraci, v sauně přestože je ochlazovaci bazenek nebyl napusten a nebylo možné jej ani napustit,

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *