Rubriky
Pelmel

Mytí aut bez vody

Jen málo věcí jde bez vody, jednou z nich je i mytí auta

Nevěříte?

Spousta věcí se bez vody neobejde, o to více je překvapující, že ani kapka vody není potřeba na umytí automobilu. No vážně, nač čerpat tak vzácnou tekutinu, když to jde i bez ní? Suché ekologické mytí můžete vašemu čtyřkolovému miláčkovi dopřát i vy.

Buďte ekologičtí a mějte čisté auto

Kdyby vám kdokoliv na parkovišti nabídl, že vám umyje auto ( z čisté dobroty srdce nebo touhy udělat dobrý skutek), nejspíš by si to rozmyslel dřív, než byste mu sehnali kyblík s vodou nebo přitáhli hadici. Ovšem ne, pokud by využil technologii mytí auta bez vody.Technologie je ekologická a šetrná k Vašim vozům. Ocení ji ti, kterým záleží na dvou věcech – na jejich autě a na přírodě. Ruční mytí je k autu mnohem šetrnější než mytí v myčce. Víte, že nová auta by do myčky vůbec neměla? Minimálně po dobu jednoho roku, než jejich auto-lak vyzraje.

Jak se myje bez vody?

Pokud si na mytí vašeho čtyrkolového miláčka objednáte firmu, která se mytím bez vody zabývá, máte jistotu, že nespotřebují ani kapičku vody. Místo ní vám exteriér vozu včetně disků vyčistí přípravkem – WOW – unikátní formulí na bázi polymerů. Emulze vytlačí jednotlivé částice nečistot a oddělí je od povrchu. Vyčištěná místa jsou vyplněna ochrannou vrstvou, která chrání povrch vašeho vozu ještě dlouho potom. Krom ručního mytí karosérií poskytují vašemu autíčku i speciální péči – ošetření nano-kosmetikou, která nahradí auto vosky, tekuté stěrače či jiné impregnace.

Ekologičtí, ale i pečliví

Ekologie a pečlivost, jakýkoliv typ vozu či více aut najednou. A z toho plyne i výzva pro vás. Chcete udělat něco navíc pro své zaměstnance? Hledáte pro ně dárek? Bez problémů a bez kapky vody umytí celého parkoviště pro zaměstnance. Nablýskané karoserie si vaši zaměstnanci po práci určitě všimnou, tedy v případě, že jim ten den na bedra nenaložíte až příliš pracovních úkolů. Mytí aut využijí nejen firmy, ale i jednotlivci. Navíc ani nemusíte nikam jezdit: https://automycka-onetwogo.eu/

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *