Rubriky
Pelmel

Tipy na vánoční dárky pro partnera

Pár tipů, které vám možná pomohou při výběru dárku pro partnera, ať máte jakýkoli rozpočet.

Přívěsek na klíče

Myslím, že přívěsek na klíče je jeden z nejmilejších dárků, zvláště pokud vyberete ten správný. Může jít o milý nápis, či něco spojeného s povoláním, zálibou nebo čímkoli, co má daná osoba ráda. Je to krásný vzpomínkový dárek, který bude vaše polovička nosit vždy u sebe.

Ponožky

Vyberte nějaké s kreativním potiskem. Ať už spojené s oblíbeným seriálem osoby, nebo něco veselého. Pokud lyžuje, vyberte ponožky na lyžování, pokud je mu často zima, vyberte ponožky z merino vlny….Takový dárek je užitečný, ale zároveň potěší.

Vzpomínkový box nebo jiné DIY

Pokud už jste nějaký čas spolu, tak dozajista máte kupu fotek. Můžete se inspirovat diy z internetu a vytvořit vzpomínkovou krabičku, která bude plná společných fotek, které doplníte citáty či vlastními myšlenkami, které chcete partnerovi sdělit.

Sada oblíbených snacků nebo alkoholu

Víte, jaké sladkosti, snacky nebo pivo má rád váš partner? Darujte mu speciální sadu, která bude plná toho, co má v oblibě.

Plakát nebo malba

Víte, jaký je oblíbený zpěvák, herec nebo sportovec vašeho partnera? Darujte mu plakát.

Tričko nebo ručník s nápisem

I toto je způsob, jakým můžete vyjádřit svou lásku. Můžete zvolit nápis dle vašeho výběru, nebo i společnou fotku. Bude to opět něco na památku, co si bude moci uchovat po delší dobu.

Pivní zákusek

Střídmá konzumace piva je prospěšná pro naše zdraví. Darujte mu pivní zákusek, svrchně kvašená piva, ovocná piva, která chutnají, jsou živá, plná vitamínů a minerálů, nepasterizovaná, nefiltrovaná, čerstvá a lokální: https://www.pivovar-arogant.cz/pivo-jako-darek/

glass of beer

Společný zážitek

Zakupte společný pobyt na víkend v Tatrách nebo welness, či chatu v horách nebo exotiku v zahraničí. Čas strávení spolu je krásným dárkem pro vás oba, ale bude to větší investice

TIPY NA VÁNOČNÍ DÁRKY PRO KREATIVNÍ DUŠE

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *