Rubriky
Pelmel Rady

Na velkou změnu interiéru jděte s minimálním úsilím

Posedlost, která přepadne snad každou ženu – šoupání nábytkem! Dámy, jak často měníte svůj interiér?Také to u vás doma nesou s velkou nelibostí?

Kolik úsilí vás stojí přesvědčit manžela, aby hnul s tou těžkou šatní skříní nebo přemístil rozměrnou sedací soupravu jen proto, že to chcete mít doma jiné a neokoukané? Pokaždé je to kdo z koho? Buď přesvědčíte vy manžela nebo manžel vás, ať vše zůstane na svém místě? Změňte skóre! Na velkou změnu interiéru jděte s minimálním úsilím. Řekneme vám jak!

Jé, vy jste rekonstruovali?

„Jé, vy jste rekonstruovali? “, zvolá vaše kamarádka, jakmile vstoupí do místnosti. A vy se jen potutelně usmějete a přikyvujete. Jak je dobře, že jste svého milého včera přesvědčily ke stěhování nábytku! Nyní je to u vás doma mnohem, mnohem útulnější! Vy se smějete a váš manžel jen otočí oči v sloup! „To je toho! Vážně může nábytek na jiném místě způsobit tak velké pozdvižení?“, pomyslí si. Ano…může! Občasná změna interiéru (nemusí být velká) dokáže zcela změnit pocit z interiéru, tím pádem i potěšit všechny obyvatele domácnosti. Tedy alespoň ty, kteří nešoupali těžkým nábytkem a nyní se neléčí s namoženými zády…víte ale, že na velkou změnu můžete jít s minimálním úsilím?

Použijte dekorační polštáře a ubrusy a měňte vzhled svého interiéru při každém větším úklidu, aniž byste k tomu museli šoupat nábytkem.

Dekorační polštáře a ubrusy u vás doma způsobí revoluci

Revoluce u vás doma může mít znak celkové rekonstrukce domácnosti nebo podobu chytrého nápadu, který vám ušetří namožená záda. Víte, co mají dekorační polštáře, ubrusy, závěsy a deky společného?

Hezký interiér, snadnou údržbu a jednoduché řešení! A proto není divu, že jsou největším pomocníkem při změně interiéru. Dekorační polštáře a ubrusy v různém dezénu můžete měnit při každém větším úklidu. Pokaždé se přitom interiér rozzáří v jiných barvách a stylu. Tuhle změnu zvládnete během chvíle, třeba v době, když si dá váš manžel šlofíka na sedačce. Až se probudí, nebude chápat, co mu uniklo! Revoluce ve vašem interiéru se nemusí nést za zvuků kladiva a vrtačky, naopak.

Mnohdy jen postačí rozehřát žehličku!

Změna interiéru může mít mnoho podob. Vzhledem k široké nabídce dezénů, může mít změna vašeho interiéru hodně podob. Dekorační polštáře a ubrusy celkově zútulní a zkrášlí váš interiér, zároveň jsou i velice praktické. Změna interiéru pomocí ubrusů a povlaků na polštář potěší vás, vaše návštěvy a nejvíce ty, kteří často šoupali tím těžkým nábytkem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *