Rubriky
Pelmel

Jak na masáž prostaty

Masáž prostaty je pro většinu heterosexuálních mužů tabu. Bojí se jí, nechtějí ji, přijde jim to „teplé“, nebo se o ni jen stydí požádat. Ti, co už tento strach překonali ji ale často opravdu milují. Proč? Čtěte dál a dozvíte se nejen důvody, ale i užitečné rady a informace. 


Kde prostatu najít


Prostata je součástí mužského pohlavního ústrojí a stojí za tvorbou výměšku, který slouží pro přepravu a ochranu spermií. Je umístěna okolo močové trubice blízko konečníku, směrem k pupíku. V prostatě jsou tisíce nervových zakončení, podstatě více než v penisu, proto je masírování prostaty velmi intenzivním zážitkem.


Proč prostatu masírovat


Proč tedy muži mají rádi masáž prostaty? Říká se, že prostata je Gbod mužského těla. Je velmi citlivá a lehký tlak na ni je pro některé muže velmi příjemný. Často je to ale i naopak, proto do masáže prostaty muže nenuťte, protože se mu to přeci „musí líbit“.


Jak začít s masáží prostaty


Hlavní je jít na vše pomalu. Opravdu pomalu. A použít dostatek lubrikantu. Pro většinu mužů to bude zvláštní a poprvé možná i trochu nepříjemná zkušenost, hlavně z psychických důvodů.

Především ze začátku se pravděpodobně bude cítit nesvůj, proto je nutné mít pochopení a nikam nespěchat. Je dobré začít masáží prostaty „z venku“. Tedy ne přes konečník, ale těsně před ním směrem k varlatům.


Nejprve lehce a později o něco silněji malými krouživými pohyby tlačte na místo těsně před konečníkem směrem k němu. Když váš partner bude dobře snášet toto, můžete se přesunout ke konečníku. Pomalu tlačte prstem (s dostatkem lubrikantu) na konečník a přidávejte na intenzitě, až se dostanete přes svěrač dovnitř.

 
Na prostatu dosáhnete zhruba když budete mít prst uvnitř po první článek. Nahmatáte ji směrem k pupíku, je velká zhruba jako vlašský ořech.


Najít prostatu není tak snadné, jak se zdá, ale velkou pomocí vám může být sledování reakcí partnera. Věřte, že on pozná, až se jí dotknete. Masírujeme opět malými krouživými pohyby s jemným tlakem.


Co zažije muž při masáži prostaty


Prožitek muže je hodně závislý na jedinci. Každý se bude při masáži prostaty cítit jinak. Někteří muži zažijí velmi intenzivní pocity či dokonce orgasmus, jiní zvláštní pocit, kterému úplně neporozumí. Jinému muži může být stimulace prostaty i velmi
nepříjemná.


Je důležité dbát na to, jak se partner cítí a co vám říká, rozhodně nepokračujte, když to nebude chtít. Také je možné, že bude v průběhu masáže mít pocit, že potřebuje čůrat. To je způsobeno tím, že prostata bude tlačit na močový měchýř. Proto je vhodné, aby si před masáží došel na záchod, bude se potom cítit mnohem bezpečněji a lépe se uvolní.


Masáž prostaty může být zajímavým ozvláštněním vašeho sexuálního života. Zároveň masáž pomáhá prostatu uvolnit a zlepšit její stav. Nebojte se jí, ale buďte velmi opatrní.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *