Rubriky
Pelmel

Kvalitní nábytek

Při zařizování bydlení většina lidí hledí spíše na finanční stránku vybavení, než na kvalitu.

Častokrát ale skryté vady, ošizené materiály a na první pohled pěkné věci časem prozradí důvody nízké pořizovací ceny. Malou nápovědou k dobrému rozhodnutí je dobře zvážit všechny možnosti a hledat informace, cesty, způsoby. Zájemce o kvalitní nábytek nemusí být zklamán horentními cenami obchodních značek, naopak může nalézt řešení, které bylo dosud jeho očím utajováno či jevilo se jako nereálné…

Najděte svůj styl, stylový bazarový nábytek

V prvé řadě je třeba zamyslet se nad vlastním životním stylem, jste člověk spíše moderní, inovativní, kreativní nebo konzervativní, se smyslem pro umění, přírodní materiály a hodnoty? Máte rádi dřevo, které dýchá a o něčem vypovídá? Rádi byste interiéry zařídili v přírodním stylu kvalitním nábytkem? Nejlevnější nábytek nemusí nutně být ten nejhorší. Mnohdy použitý, stylový nábytek z dovozu (Holandsko, Německo) disponuje mnohem větší kvalitou, než leckterý nový, ze sítě obchodních řetězců.

Klasika jde opět do módy

V dnešní uspěchané době, kdy se populace honí za nepodstatnými požitky pohodlného, avšak bezduchého žití, již první vlaštovky upouštějí od luxusu, dokonalosti a navracejí se k přírodě, přírodním materiálům, ke klasice, opravdovému a pevnému nábytku, který něco vydrží. Atmosféru příjemného domova nenavodí jenom trendy moderní kousky či exkluzivně zařízené pokoje. Nadčasový nábytek ve venkovském rustikálním stylu dýchá klidem, pohodou a je mnohem účelovější i praktičtější.

Již žádné náhražky

Soupravy, stěny, skříně, komody a doplňkové zboží přivezené z Holandska, i když je použité, mnohdy vůbec nenese žádné známky zničení a opotřebování. Navíc každý kousek má svůj příběh, dřevo je opravdové dřevo a kůže je kůže. Dekorační látky nenechají nikoho na pochybách o jejich původu, výhody bazarového nábytku jsou zřejmé. Dopřejte si kvalitu, která vás nezruinuje. Dejte průchod emocím, vybírejte srdcem, nikoliv podle právě narozeného módního trendu a barevných fotografií v katalozích. Zařiďte si domov, ve kterém budete sami sebou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *