Rubriky
Sport

Jak jsem si (ne)objednal tričko HC Kometa – klepeto na hercnu, tohle je hakl krén

Jsem patriot (rodilý Brňák) a Kometu mám rád, moje stařka ji ale miluje. Tak jsem si řekl, že ji voháknu.

Hodím čučku na oficiální fanshop HC Kometa Brno https://fanshop.hc-kometa.cz/.

Vybírám, vybírám a ve výprodeji je dámské tričko Martin Havlát a Mistři dětem za hradčany (100 Kč). Moje baterky zpozorněly, to je betálný, udělám terno, hercna se zachvěla. Můžu špórovat a stařka bude spokojená.

Jenže jsme v Oltecu. Tričko za 100 Kč a možnost dopravy jen přes kurýra za 155 Kč… zamotala se mi štricla a šlahl sebou vo zem. To si Kometo ze svých fanoušků děláš prču? Proč si tričko nemohu vyzvednou na Nových sadech 40 v oficiálním fanshopu?

Co naplat, hodím drát na telefonní číslo uvedené na e-shopu (číslo je do kvelbu na zmiňovaných Nových sadech v Brně). Ptám se milé kocny, jestli je možné objednat přes e-shop a vyzvednou u nich. Ne, nejde to, e-shop je provozovaný v Práglu a zasílají to kurýrní službou. Přečtěte si to ještě jednou, e-shop pro fanoušky Komety je provozovaný v Práglu (Praze) a zboží posílají jen kurýrní službou za 155 Kč. Ptám se tedy, jestli mohu přijít do kvelbu (kamenného obchodu) a tričko si koupit tam. Ne, nejde to, tohle tričko téhle velikosti nemají skladem, musí ho objednat (opět v Práglu). Takže já na to mastím.

Emoce prodávají. Nic nového pod sluncem. Kometa je značka a někteří lidé jsou ochotni za ni utratit hodně peněz. Značky nám tak pomáhají dosáhnout pocitu štěstí. Podobné to je s lidmi. Brzy zapomenete, co někdo řekl, ale jak jste se s tím člověkem cítili, to nezapomeneme. Já se s Kometou cítím v ponoru, ale pravda, nejsem zase ochoten utratit hodně peněz. Takže žádná křeč, Kometo.

Zkusil jsem si objednat tričko na e-shopu HC Sparta. Nejenže si mohu tričko vyzvednout na dvou místech, případně je doprava za velmi dobrou cenu, ale ještě nabízí personalizaci (vlastní číslo a jméno na tričko za rozumný příplatek).

Kometko, Kometko, mám tě rád, ale klepeto na hercnu, tohle je hakl krén.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *