Skrytí seznamu přátel na Facebooku

Ve výchozím nastavení Facebook seznam vašich přátel zobrazuje naprosto každému. Jak to změnit?

V záhlaví profilu klikněte na PŘÁTELÉ, poté na UPRAVIT (ikona tužky), zobrazí se nabídka s přepínačem VEŘEJNÝ – MŮŽETE OMEZIT NA PŘÁTELE, POUZE JÁ…NEBO MŮŽETE POUŽÍT VLASTNÍ NASTAVENÍ, kde jmenovitě uvedete osoby, před kterými chcete seznam skrýt.

NAPIŠTE KOMENTÁŘ

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *